krzychu Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Witam! Mam problem: od wczoraj przy otwieraniu nowego rysunku nie widzę poprzedniego. Na pasku zadań jest ikona ZWCADa z 2 zakładkami, ale mogę otworzyć tylko 1 rysunek, a drugiego nie widzę. Problem pojawił się po jakimś błędzie: "Nieprawidłowy plik style.zus, czy zresetować plik?" Klinknąłem na Tak. ZWCAD 2020 SP1 Numer wersji: 2019.10.15(50662)_x64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Witam, proszę wykonać reset profilu i sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Problemem był brak włączonej zakładki z kartami, którą można włączyć klikając prawym przyciskiem myszy na górnej wstążce lub dowolnym pasku narzędzi (klasycznym) i zaznaczyć Etykieta dokumentu jak niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi