KBR Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Jak otworzyć albo chociaż zobaczyć plik z Corela z rozszerzeniem .cdr? Może ktoś umie pomóc? Na forach znalazłem różne podpowiedzi, że można oglądać pliki za pomocą IrfanView lub ZnView, ale u mnie to nie działa. Może ZWCAD zrobi konwerter do importu? Mój geotechnik nie umie wysłać do dxf ani pdf!?
Martin_S Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 najlepiej cdr przekonwertować np. na tiff i po problemie np. IrfanView czesto przerabiam rastry architektów na 1 bitowe by móc zmienić kolor rastra podkładu.
KBR Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 ale jak to przekonwertować u mnie IrfanView nie otwiera rozszerzenia .cdr
dmatusz3 Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Jeśli to nie jest bardzo tajny plik (gwarantujemy poufność z naszej strony :-) ), to może Pan go przesłać do nas. Jeśli nasz Corel go otworzy, to zapiszemy Panu go w innym formacie i odeślemy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi