nataliiia99 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Hej, Mam problem ze znikającymi liniami i prześwitującym kreskowaniem kiedy próbuje włączyć inny model niż szkieletowy (screen w załączniku). Próbowałam zmieniać kolejność kreskowania i linii różnymi komendami (hatchtoback, porzwys, przesuń na wierzch, przesuń na spód) jednak nic to nie daje. Zmieniałam również kolor linii z ,,jak warstwa" na czarny, kolor okna rysunku mam ustawiony na biały. Bardzo proszę o pomoc, rozwiązanie jest pewnie błahe a ja męczę się z tym od kilku dni :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Dzień dobry, proszę podesłać w wiadomości prywatnej plik dwg. Jaką Pani ma wersję programu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nataliiia99 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 22 minuty temu, dmatusz3 napisał: Dzień dobry, proszę podesłać w wiadomości prywatnej plik dwg. Jaką Pani ma wersję programu? Dzień dobry, Plik już przesłałam, mam wersję z 2019 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 W pliku są nakładające nakładające się powierzchnie. Można zrobić regiony poleceniem region i odjąć jeden od drugiego. Ale nie wiem do czego ten plik jest potrzebny. Jeśli tylko do pokazania, to można trochę niekulturalnie podnieść niektóre kreskowania trochę wyżej np. 0.1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nataliiia99 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Godzinę temu, dmatusz3 napisał: W pliku są nakładające nakładające się powierzchnie. Można zrobić regiony poleceniem region i odjąć jeden od drugiego. Ale nie wiem do czego ten plik jest potrzebny. Jeśli tylko do pokazania, to można trochę niekulturalnie podnieść niektóre kreskowania trochę wyżej np. 0.1. Dziękuję bardzo za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi