Gregu Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Przygotowując rok temu rysunek w obszarze papieru zamroziłem rzutnie, żeby się nie przesuwały. Niestety dziś nie mogę sobie przypomnieć tego polecenia. Nie mogę powiększyć ani przesunąć rzutni. Czy ktoś zna tą komendę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Dziękuję. Niestety mam ZW2018 i nie mam takiej ikony. Do jakiego polecenia się odwołuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 W ZWCAD 2018 tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Ja chyba jednak coś innego zrobiłem. Nie mogę nawet podświetlić rzutni, bo jej nie widać. Dopiero podwójne kliknięcie na obiekt uruchamia rzutnię. Mogę wtedy przesuwać tym, co jest na rzutni, ale samej rzutni nie mogę przesuwać ani powiększać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Proszę sprawdzić na jakiej jest warstwie - może jest wyłączona, albo w kolorze papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Dziękuję. Tak, rzutnie były w niedrukowalnej warstwie nakładki BIK, więc nie były widoczne w przestrzeni papieru. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi