metiu Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Witam Pracuję teraz nad dużym obiektem i siłą rzeczy muszę filtrować warstwy, których mam multum. Dotąd robiłem filtr grupy we właściwościach warstw, wybierałem utworzoną grupę i lista mi się skracała. Problem w tym, że w aktualnej teraz wersji ZWCAD (vernum = "2020.11.11(60805)_x64") po wejściu ponownie do właściwości warstw filtr się resetuje i wszystkie warstwy z niego zostają usunięte. Czy coś zrobię źle, bo górę biorą przyzwyczajenia z AC, czy to jakiś błąd? pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Sprawdziłem na szybko co prawda w nadchodzącym SP2 ale wydaje się, że filtr działa poprawnie. Z chęcią podeślę Panu w wiadomości prywatnej linki do SP2, jeśli chciałby Pan ją zainstalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metiu Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 1 minutę temu, dmatusz3 napisał: Z chęcią podeślę Panu w wiadomości prywatnej linki do SP2, jeśli chciałby Pan ją zainstalować. A proszę mi powiedzieć jaki jest spodziewany termin wersji oficjalnej? Bo jeżeli to kwestia np. najbliższego miesiąca to poczekam na finalną, jeżeli później to poproszę o link do wersji beta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Szacuję, że będzie to w marcu, ale jeszcze w tej chwili wysłałem zapytanie o potwierdzenie do ZWSOFT aby się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Najprawdopodobniej SP2 ukaże się 31 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metiu Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 14 minut temu, dmatusz3 napisał: Najprawdopodobniej SP2 ukaże się 31 marca. Dziękuję za informację. Poczekam na wersję finalną zatem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi