andtro Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Dzień dobry, Korzystam z zwcad 2021 i adobe pro. Arkusz nie wyświetla mi grubości linii. Model wyświetla je poprawnie. Wydruk do pdf-a za pomoca adobe pro rowniez wyswietla je poprawnie. Ponadto przy tworzeniu nowego arkusza i nie przypisaniu plicu ctb do niego rowniez grubosci linii sa wyswietlane poprawnie. Problem pojawia sie przy przypisaniu pliku ctb do danego arkusza. Moje ustawienia: 1) ustawienia strony (włączone wyświetlanie stylu wydruku, włączone drukowanie ze stylami wydruku, wyłączone skalowanie szerokości linii, skala arkusza 1:1) 2) ustawienia stylu wydruku (wyłączony globalny wspolczynnik skali, wszystkie kolory ustawione na szerokosc lini obiektu) wylaczona opcja uzywania jednostek przestrzeni papieru do skali Uprzejmie prosze o pomoc/wskazowke. W załączeniu plick ctb i dwg. 1.ctb roboczy.dwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Dzień dobry, Dziękuję za informację, ten problem jest zidentyfikowany i zgłoszony do producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andtro Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Dzień dobry, Czy jest już może rozwiązanie powyższego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Dzień dobry, Sprawdziłem to na "przyszłej" wersji. Wygląda, że w SP2 problem będzie rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi