alf Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 co z błędem wyświetlania mxtextu: tu przykład tego samego textu ostawionego jako środek+centrum w wersji oryg w 2018 - prawidłowo, w 2021 - przesunięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Proszę sprawdzić plik w zał. Stworzyłem mtext i zapisałem w 2018, po czym otworzyłem w 2021 też jest ok. Można podesłać przykład? mtext.dwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 mtxt.dwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 ten sam niby text po skopiowaniu cech wygląda ok.. mtxt2.dwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi