lipas70 Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Witam. Mam problem z drukowaniem true kolor w wersji "2010.08.30(14725.441)". Te same wypełnienia w tym samym kolorze niestandardowym (styl wydruku monochrome) raz są wyświetlane poprawnie a raz czarne, np. dwa wypełnienia obok siebie i jedno jest czerwone a drugie czarne. Zmienia się to w zależności od zaznaczenia okna do wydruku. Nigdy nie jest poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipas70 Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Zauważyłem, że po przeinstalowaniu programu do wersji 2009.12.31 problem nie występuje. Zastanawiające jest to, że programiści robiąc dwa kroki do przodu robią potem jeden do tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 był już podobny watek, ale problemu nie rozwiązano: http://forum.projektuje.net/drukowania-bloki-z-kolorem-dziwne-zachowanie-vt371.htm proszę o informacją czy w wersji 2011 dalej pojawia się ten błąd. Może już został naprawiony. Nie ma potrzeby przeinstalowania Zwcada z 2010 na 2009. Obie wersje mogą być zainstalowane jednocześnie na jednym komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Proszę o przesłanie jeśli to możliwe takiego pliku na maila. ZWCAD w wersji 2010 nie obsługuje drukowania 24 bit. Opcja ta zastała wprowadzona w wersji 2011. http://projektuje.net/filmy/Drukowanie-24-bit/Drukowanie-24-bit.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipas70 Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 No chyba jednak drukuje 24 bitowy kolor, tylko czasami różne wersje robią takie problemy jak wspomniałem. W biurze używamy stylu monochrome i każdy kolor jest kolorem 24 bitowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi