Lokaczbmw Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Witam. Mam problem, że nie mogę nic wpisać w wierszu poleceń. Potrzebuję usunąć stronę startową, chyba że jest jakiś skrót, żeby ją zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Dzień dobry, Czy okno poleceń jest otwarte? Proszę sprawdzić CTRL+9 Może kolor czcionki jest taki sam jak kolor tła? W Opcjach, ścieżka do szablonu startowego jest analogiczna jak tutaj - do folderu Template, a szablon startowy ustalony w pozycji - Domyślna nazwa pliku dla QNEW: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokaczbmw Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Kolor mam dobrze ustawiony, ale w pliki nie mogę wejść, bo mam zablokowane przez Informatyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Jeżeli utworzy Pan własny szablon DWT i zapisze w dowolnej lokalizacji, to w pozycji ...QNEW w Opcjach będzie mógł go Pan wskazać jako domyślny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 A może chodzi o okno wyboru jednostek? To zamiast STARTUP na 0 można wyłączyć pokazywanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi