plain Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Chodzi mi o import pliku *DWG. Mianowicie otwarłem *DWG w programie jako 2D. Zapisałem sobie to jako plik *FRT. I teraz chciałem otworzyć to jako szkic w 3d aby móc to później wyciągnąć no ale utknąłem na tym przeniesieniu/zaimportowaniu tego na płaszczyznę szkicu w 3d. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Proszę zobaczyć na ten film. Jest tam pokazany sposób wczytania DWG i wstawienie do szkica i wyciągnięcie bryły. http://www.projektuje.net/filmy/transfer-z-zwcada-do-kompasa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plain Opublikowano 3 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi