metiu Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Witam Natrafiłem na mały błąd (tak mi się przynajmniej wydaje, że tak nie powinno to działać) w ZWCAD. Grupy nienazwanę trochę mieszają w opcji UTNIJ. Przesyłam dwa gify: - Na pierwszym pokazuję jak to działa, czyli gdy nie ma grupy zablokowana warstwa (linia kropka-kreska) nie ucina się, a jak tylko pomiędzy liniami cięcia jest jakaś grupa to element zablokowany jest cięty - Na drugim odtwarzam ten błąd wstawiając pomiędzy linie cięcia dwa prostokąty i je grupując pozdrawiam Mateusz vernum = "2020.01.07(53615)_x64" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Witam, Proszę o przykład z tym plikiem na pomoc@zwcad.pl , gdyż nie udało mi się odtworzyć takiego zachowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metiu Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 55 minut temu, pawmal napisał: Witam, Proszę o przykład z tym plikiem na pomoc@zwcad.pl , gdyż nie udało mi się odtworzyć takiego zachowania. Witam Wysyłam dwa pliki: - w pierwszym są elementy skopiowane z projektu, nad którym pracuję - w drugim są elementy stworzone od podstaw bez kopiowania czegokolwiek z jakiegokolwiek pliku W obu przypadkach problem występuje (w pierwszym przypadku ucinana jest linia przy górnej krawędzi, w drugim przy dolnej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi