PAS Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 witam, mam pytanie odnosnie ustawien funkcji eTransmit: chcac spakować plik przez eTransmit o nazwie np: RZUT.dwg (pisownia drukowanymi) program pakuje plik zapisujac pod nazwą: rzut.dwg - Standard zarazem zmieniając nazwę spakowanego pliku na małe litery: rzut.dwg Jak wybrnąć z sytuacji? - nazewnictwo plików w projekcie jest bardzo istotne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAS Posted July 8, 2010 Author Report Share Posted July 8, 2010 ponawiam powyższe pytanie... ktos potrafi zaradzić problemowi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruzin Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Sprawdzałem na ZWcadzie 2010eng wersja z 31.05.2010 i nazwy się u mnie nie zmieniają. Jakiego Zwcada używasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAS Posted July 8, 2010 Author Report Share Posted July 8, 2010 mam 2009i eng jakąś z konca roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts