3rav Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Witam, Proszę o pomoc przy utworzeniu wektora zawierającego macierze: mając już ręcznie zbudowany taki wektor np. A: mogę pobrać dowolną wybraną wartość: Jak mogę zbudować taki wektor w pętli? Mam błąd "m - nie jest zdefiniowane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Ciężko powiedzieć bo widzę tylko fragmenty, ale może lepiej rozbić to na większą ilość prostych operacji? wektory.sm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rav Opublikowano 1 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Dzięki wielkie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi