alf Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Coś takiego mi się stało z ZW2018 vernum = "2018.03.16(29562)_x64" (read only): nie pokazuje mi textów w okienku dla dalszych działań komend.. gdzieś coś się włącza/wyłącza? brak ich jest nieco frustrujący.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Chyba najprościej reset profilu zrobić i sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 RESET naprawił co trzeba, ale jeszcze w międzyczasie zniknęły mi z okienka km Standard ikonki dla redo i undo, jak ją przywrócić? W przypadku ikonek reset nic nie zdziałał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Proszę sprawdzić w CUI ikony na pasku Standardowym lub w opcjach przejść do zakładki Profile i przywrócić profil Default. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi