alf Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 wersja 2010: dwa kreskowania (kropkowania) z różną gęstością, jedne się wyświetla drugie (te o większej gęstości) nie. to samo otworzone w wersji 2009i (we wcześniejszych wersjach też było ok), jest wyświetlane ok. Jakieś pomysły dlaczego tak jest? hatch 2010.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 U mnie wyświetla się wszystko dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 U mnie wyświetla się wszystko dobrze. jaka wersja, że je ok??, ja mam zainstalowaną wersję 2010 angielską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Ja mam 2010 PRO angielską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Ja mam 2010 PRO angielską. eee.. chyba się samo naprawiło.. :???: wczoraj, bezpośrednio po zaistalowaniu v 2010, bez przeładowania systemu się nie wyświetlało jak trzeba, kropki znikały, a dziś, po przeładowaniu windowsa widać wszystko jak trzeba... eh, człek o najprostszych rzeczach zapomina :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi