bobik_123 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Witam vernum = "2018.07.26(35476)_x64" (ZWCAD 2019) Udało mi się pierwszy raz w zwcadzie, w tej wersji wyhodować bloki bez nazwy "U(...seria trzech liczb)". Gratulacje przyjmuję osobiście🙃 Bawiłem się z blokami dynamicznymi i atrybutami. Komuś się ta sztuka też udała?... Mam w tej chwili dynamiczny blok z atrybutami nazwany po swojemu (NNAZWA działa). W momencie gdy chcę potratować go funkcją _ATTSYNC pokazuje się takie cuś: Cytuj Polecenie: _AttSync Wprowadź opcję [?/Nazwa/Wybierz] <Wybierz>: Wybierz blok: Synchronizować atrybuty bloku *U217? [Tak/Nie] <Tak>: *Anuluj* Jak dam tak, nic się nie zmienia. Ponowne uruchomienie zwcada i rysunku nie wykazuje zmian. _TEST również nic nie zmienia. Myślę, że najlepszym sposobem na pozbycie się szkodnika jest od nowa zrobić blok. Natomiast z tego co pamiętam, anonim powstał jak miałem w tym bloku tylko atrybuty, bez opcji dynamicznych. Jak będą chętni to oczywiście wyślę plik na PW. Pzdr Cytuj
Martin_S Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 moj blok dynamiczny z atrybutami działa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi