ghenry Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 vernum 2017.06.22(18776)_x64. Na wcześniejszych wersjach ZWCAD'a nic się nie działo. Po zainstalowaniu 2017, Bitdefender Internet Security wycina paski narzędziowe, rozwala np funkcję WŁAŚCWOŚCi, FIND i inne. Czy ktoś spotkał się z podobnym wpływem tego AV na ZWCAD'a? Kilka razy przeinstalowywałem ale i tak po jakimś czasie znowu to samo. Wysłałem zapytanie do Bitdefendera ale minął miesiąc i żadnej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Witam, ciężko mi powiedzieć bo nie mamy tutaj żadnego Bitdefendera. Jeśli jest taka możliwość, to proszę spróbować dodać program do wyjątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 u mnie Bitdefender działa aktualnie z 2015+ i 2018SP2 nie ma problemu..ale gdzie to ustawione ...wyjatki nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi