ghenry Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2018 vernum 2017.06.22(18776)_x64. Na wcześniejszych wersjach ZWCAD'a nic się nie działo. Po zainstalowaniu 2017, Bitdefender Internet Security wycina paski narzędziowe, rozwala np funkcję WŁAŚCWOŚCi, FIND i inne. Czy ktoś spotkał się z podobnym wpływem tego AV na ZWCAD'a? Kilka razy przeinstalowywałem ale i tak po jakimś czasie znowu to samo. Wysłałem zapytanie do Bitdefendera ale minął miesiąc i żadnej odpowiedzi. Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2018 Witam, ciężko mi powiedzieć bo nie mamy tutaj żadnego Bitdefendera. Jeśli jest taka możliwość, to proszę spróbować dodać program do wyjątków. Cytuj
Martin_S Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2018 u mnie Bitdefender działa aktualnie z 2015+ i 2018SP2 nie ma problemu..ale gdzie to ustawione ...wyjatki nie wiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi