EdBeret Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Witam, zaprojektowałem element w KOMPAS-3D LT V10. Chciałbym go zapisać w formacie pozwalającym wydruk na drukarce 3D (np. *.STL). Czy jest taka możliwość ewentualnie proszę o podpowiedź jak to zrobić. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Niestety wersja LT nie ma możliwości zapisu do STL. Opcję taką oferuje tylko pełna wersja programu. Jeśli zależy Panu na tym modelu, to proszę podesłać go do mnie na priv, ja zamienię go do STLa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Darmowy program CAD (również do zastosowań komercyjnych) pozwalający na modelowanie i eksport do STL, KMZ i DAE można pobrać tutaj https://www.formz.eu/formz-free.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi