bobik_123 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2018 Witam "2018.02.11(28325)_x64" Dziwna sprawa z arkuszami. Wygląda na to, że w rysunku po zapisie/otwarciu dopisują się nowe arkusze nie będące wiernymi kopiami istniejących. Ale do tego musi być spełniony chyba jeden warunek: Testuję już nawet na szablonie zwcadiso - otwieram, usuwam jeden arkusz, zamykam zapisuję (format 2010) otwieram i znowu mam dwa arkusze. Są pliki, że tworzy mi tak nawet 15 lewych arkuszy. Jeśli zostawię te dwa startowe arkusze i na nich podstawie tworzę nowe i kolejne to wtedy błąd nie występuje. "Nowość" w wersji SP2 beta Otwieram zwcadiso importuję arkusze z pliku (nie usuwam arkusza 1 i 2) - spokój. Usunę jeden ze startowych arkuszy - po ponownym otwarciu jakieś złe duszki tworzą mi znowu arkusz na końcu listy Pozdrawiam Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2018 Tak, potwierdzam, dziękuję a zgłoszenie. Analizujemy teraz zachowanie arkuszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi