Aragon Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Napotkałem pewien problem przy generowaniu elewacji w zwcad architecture 2018 sp1 (ten sam błąd był w 2017). Gdy narysuję jakikolwiek detal za pomocą polecenia bryła np wywietrzak dachowy lub inny detal architektoniczny to program nie chce generować elewacji. W zwcad architecture 2015 elewacje były generowane, ale "detal" nie był poprawnie wyświetlany (np. dla walca były to dwie kreski dolny okrąg w widoku z boku i górny okrąg w widoku z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Dzień dobry, Może Pan podesłać przykład na pomoc@zwcad.pl ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragon Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Właśnie wysłałem przykład ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Witam, Odesłałem informację. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi