grzegoslaw1 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Witam Wstawiając nowe wymiary program je rozbija. Być może ma to jakieś znaczenie że w pracy mam ACAD i często dany rysunek opracowywuję, na zmianę w ZWCAD i ACAD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegoslaw1 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 A więc doszedłem do tego że za rozbijanie podczas wstawiania wymiarów był odpowiedzialny rysunek który został mi przesłany a nad którym dalej pracowałem. Użyłem "kopiuj" zpaska narzędzi "Standard" otworzyłem "Nowy" z tegosamego paska i "kopiuj" także ze"Standard" i następne wymiary były ok. Te zś któr były rozbite są nadal rozbite. No izapiasłem plik pod tą samą nazwą co ten rozbijający wymiary po uprzednim zamknięciu go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Proszę sprawdzić zmienną DIMASO. Odpowiada za to, czy wymiary są rozbijane po wstawieniu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegoslaw1 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Dzięki sprawdziłem i zgadza się Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi