gruzin Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Czy producent Zwcada planuje wprowadzić przeźroczystość jako właściwość warstw w Zwcadzie 2018? Przyznam szczerze że przyzwyczaiłem się do tej opcji i uważam ją za niezbędną do wprowadzenia, szczególnie że architekci też nauczyli się bardzo ładnie ją wykorzystywać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Popieram!!! Z tego co pamiętam, to zgłaszałem już wcześniej taką funkcję do wprowadzenia w programie ZWCAD, ale póki co nie ma widoków na nowe rozwiązania... może w SP1 będzie coś nowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) 5 czerwca 2014 ...... 2,5 roku temu proponowałem taką funkcjonalność.....przeźroczystość nadawana procentowo od 0% do 100%...takiego patentu nie ma AUTODESK możliwe ze ma przeźroczystość na 100% ale co szkodzi by zasymulować np. 99,9999999% toż to prawie 100% ...ale brak zainteresowania od ZWSOFT Edytowane 16 Listopada 2017 przez Martin_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi