gruzin Posted November 15, 2017 Report Share Posted November 15, 2017 Czy producent Zwcada planuje wprowadzić przeźroczystość jako właściwość warstw w Zwcadzie 2018? Przyznam szczerze że przyzwyczaiłem się do tej opcji i uważam ją za niezbędną do wprowadzenia, szczególnie że architekci też nauczyli się bardzo ładnie ją wykorzystywać. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Posted November 15, 2017 Report Share Posted November 15, 2017 Popieram!!! Z tego co pamiętam, to zgłaszałem już wcześniej taką funkcję do wprowadzenia w programie ZWCAD, ale póki co nie ma widoków na nowe rozwiązania... może w SP1 będzie coś nowego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin_S Posted November 16, 2017 Report Share Posted November 16, 2017 (edited) 5 czerwca 2014 ...... 2,5 roku temu proponowałem taką funkcjonalność.....przeźroczystość nadawana procentowo od 0% do 100%...takiego patentu nie ma AUTODESK możliwe ze ma przeźroczystość na 100% ale co szkodzi by zasymulować np. 99,9999999% toż to prawie 100% ...ale brak zainteresowania od ZWSOFT Edited November 16, 2017 by Martin_S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts