gruzin Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 Czy producent Zwcada planuje wprowadzić przeźroczystość jako właściwość warstw w Zwcadzie 2018? Przyznam szczerze że przyzwyczaiłem się do tej opcji i uważam ją za niezbędną do wprowadzenia, szczególnie że architekci też nauczyli się bardzo ładnie ją wykorzystywać. pozdrawiam Cytuj
Chris Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 Popieram!!! Z tego co pamiętam, to zgłaszałem już wcześniej taką funkcję do wprowadzenia w programie ZWCAD, ale póki co nie ma widoków na nowe rozwiązania... może w SP1 będzie coś nowego... Cytuj
Martin_S Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) 5 czerwca 2014 ...... 2,5 roku temu proponowałem taką funkcjonalność.....przeźroczystość nadawana procentowo od 0% do 100%...takiego patentu nie ma AUTODESK możliwe ze ma przeźroczystość na 100% ale co szkodzi by zasymulować np. 99,9999999% toż to prawie 100% ...ale brak zainteresowania od ZWSOFT Edytowane 16 Listopada 2017 przez Martin_S Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi