bobik_123 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Witam Coś mi się stało z plikiem. Nie mogę skopiować arkusza przez utworzenie jego kopii. vernum = "2017.09.18(21849)_x64" Po wykonaniu polecenia _audit pojawia się następujący błąd: (próba skopiowania na koniec listy arkusza obecnie włączonego) Cytuj Polecenie: _audit Naprawić napotkane błędy? [Tak/Nie] <Nie>:t ACAD_LAYOUT Dictionary Layout (10172) associated with invalid BlockTableRecord Invalid Removed Po tym dalej nie mogę skopiować arkusza :/ Ani po restarcie rysunku, ani też po restarcie ZWCADA. Żadnego arkusza z tego rysunku nie mogę już skopiować... w wersji 2017 (2017.06.07(18304)_x64) też nie działa. Nie mogę utworzyć nowego arkusza, importować z dwt/dwg. Plik utworzony w ZWCAD 2018; błędów w momencie kopiowania arkusza nie było; oczywiście plik mogę podesłać na PW do testów. Pomogło dopiero utworzenie nowego pliku, wklejeniu do niego całości rysunku, zaimportowaniu wszystkich arkuszy - teraz działają. Edytowane 8 Listopada 2017 przez bobik_123 +vernum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Dzień dobry, Prosimy o plik. Dziękuję - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi