e_CAD Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) Przygotowaliśmy dla Państwa zestaw ikon menu e-CAD z ciemnym tłem, przeznaczony dla programów CAD z ciemnym interfejsem (np. ZWCAD 2018). Plik z ikonami do podmiany można pobrać w naszym dziale Aktualizacje, w sekcji Inne pliki do pobrania. Tutaj zamieściliśmy instrukcję: Jak podmienić ikony e-CAD z ciemnym tłem. Edytowane 7 Listopada 2017 przez e_CAD Martin_S 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 działa...interfejs Architecture 2018 tez powinien byc ciemny ale to nie ten dział ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 U mnie również ok, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Wybrane ikony można indywidualnie zmienić tak jakby sie chciało , pod siebie...teraz już wiem gdzie....katalog MENU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) alternatywne kolory do e-cad do 2018 MARTIN_S_ciemne_ikony_E-CAD.zip Edytowane 14 Grudnia 2017 przez Martin_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBR Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 A ja ma taki problem że w ZWCAD ARCHITECTURE 2018 ikony maja ciemne tło i dla mnie są nieczytelne. Czy jakoś można zmienić na jasne tło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e_CAD Opublikowano 5 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Domyślnie po instalacji e-CAD posiada jasne ikony. Dodatkowo można podmienić ikony na ciemne pobierając przygotowany przez nas zestaw takich ikonek tutaj (na dole strony w zakładce Inne): https://www.e-cad.pl/?a=18 Instrukcja jak podmienić ikony znajduje się tutaj: https://www.e-cad.pl/?a=2&faq=98#faq98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBR Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 moja architekture 2018 maciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi