gruzin Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Na stronie www.zwcad.org pojawiła się już nowa stabilna wersja programu ZWCAD 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Prawdę mówiąc nie polecam jeszcze jej instalacji. Ma pewien błąd, w edytorze tekstu (brak polskich liter). Lada chwila powinna wyjść poprawiona wersja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Ostatnio mam wrażenie, że Zwcad w wersji 2010 się nie rozwija. Wersja 2009 z tego co pamiętam miała wydawane co kilka tygodni kolejne wersje. Albo wersja 2010 jest tak doskonała, że nie potrzebuje naprawiania, albo ........... Czy wiadomo coś na temat nowych wersji, planowanych poprawkach lub nowych funkcjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 W kwietniu powinna się pojawić aktualizacja. Będzie to wersja 2010i. Nie znam jeszcze niestety listy zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 W kwietniu 2010i to znacznie szybciej niż w poprzednich wersjach. Mam jednak nadzieję, że jeszcze do końca roku będą jeszcze wydawać jakieś poprawki do tej nowej wersji. Z niecierpliwością czekam co nowego przyniesie nowa wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 mam nadzieje ze wiecej komend 3D wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 TROCHE SIE PRACE OCIĄGAJĄ W CHINACH: Posted: 2010/Mar/26 at 17:14 Originally posted by MartinS_71 _solprof 3D command. More 3D functions please. Dear MartinS-71, Thank you for your informtion. We are planing to add more 3D functions in the next version. About the Solprof command, it is very useful and must be very important for you. We are keeping pursuit of it. But, to be honest, it would not be possible to add it into ZWCAD in a short time, for it is a large project. If there is any progress, we will inform you soon. Sorry for any inconvenience. Have a nice day. Best Regards, Denny ----------------------------- CIAGŁE PRZYPOMINANIE CHYBA PRZYNIESIE EFEKT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Mam nadzieję, że efekt jakiś będzie. W końcu wybraliśmy świadomie ZwCada pomimo jego słabszej pozycji rynkowej od AC z nadzieją że kiedyś będzie lepszym programem ( http://www.youtube.com/watch?v=Z32Uq7hHCW4 ). Dla mnie osobiście brakuje już tylko nakładki do projektowania wentylacji, a jedyna rozsądna (www.tomicad.pl) nie współpracuje jeszcze z ZwCadem przez brak jakiś funkcji w ZwCadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi