micek Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) Witam, walczę z blokami z atrybutami - tak zwane szubienice w architektonicznych rysunkach. Zmieniam za pomocą MENATR wielkość i rodzaj czcionki w atrybutach w danym bloku, jednak nie mogę znaleźć gdzie zmienić wartości dodanych w odnośniku jednostek (np. m2). Jestem w stanie zmienić wielkość czcionki atrybutu a nazwy jednostki nie mogę zmienić... Pomóżcie .... szubienica.dwg Edytowane 21 Października 2017 przez micek dodanie pliku źródłowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Dzień dobry, W Pana bloku wspomniane m2 są dteksem - czyli edycja przez _REFEDIT, zapisanie _REFCLOSE. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi