umewar Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 witam. posługuje się zwcadem 2009 i chciałbym pogrubić kawałek części ścianki i edytować wymiarowanie aby ustawić autentyczny wymiar przedmiotu jak to zrobić? na przykład tak jak na obrazku. zamiast liczby 1,4708 chcę wstawić 350 ... i również pokazałem w jaki sposób chciałbym pogrubić część ścianki.. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam, proszę zobaczyć na plik poniżej. Pozdrawiam edycja-wymiaru.avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umewar Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ok dziękuję serdecznie :) a na drugie pytanie potrafi Pan coś poradzić? pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draft Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 nie wiem czy o to Ci chodzi, sprawa jest prosta: jeśli chcesz coś pogrubić to zmieniasz grubość linii, jeśli chcesz tylko fragment linii to na istniejącą już linie nanieś nową i zrób ją grubszą. Jęli masz sporo prostych problemów to polecam zrobienie sobie kursu http://www.cad.pl/kursy/ , fakt jest to kurs na konkurencyjnym oprogramowaniu, ale zasada i tok myślenia jest taki sam. Do administratora: mam nadzieje, że nie macie nic przeciwko za podrzucaniem przydatnych linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Przy większych grubościach można też zastosować inne sposoby, np taki na filmie: Pozdrawiam pogrubienie_linii.avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Do administratora: mam nadzieje, że nie macie nic przeciwko za podrzucaniem przydatnych linków Oczywiście nie mamy nic przeciwko. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draft Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 wszystko sprowadza się do jednego, zmiany grubości linii lub polilinii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi