Galileusz Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam, Jak zrobić wartość w nawiasie kwadratowym? (zamiana radianów na stopnie) Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez Galileusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Nie jestem do końca pewien czy to pomoże w tym przypadku, ale wygodniej jest użyć jednostek. Jak na przykładzie poniżej. radiany-stopnie.sm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galileusz Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Ok, ale gdy mam 50,02,04 ? czyli nie okrągłą liczbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Wystarczy za macierzą wstawić jednostkę. stopnie-radiany-macierz.sm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galileusz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Czyli to jest macierzą zrobione. Super, dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galileusz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Mam jeszcze pytanie dotyczące jednostek. Jak wpisać w nawias deg i stopień, bo jak daję po alfa to mi nie chce liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Jest drobna różnica w zapisie definicji kąta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek123 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Witajcie, czy ktoś może wie, jak sprawić, by program podawał wyniki w innych jednostkach? Chodzi mi konkretnie o 2 wartości - zamiast m/s by wyświetliło km/h oraz zamiast hz by wyświetło rad/s. Pozdrawiam serdecznie Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Trzeba wpisać przy wyniku taką jednostkę, jaką potrzebujemy. Możliwość wpisania jednostek uzyskujemy za pomocą klawisza z apostrofem albo Ctrl+W. Grzesiek123 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek123 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Bardzo dziękuję za pomoc. Działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi