Przemek210 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam Wersja programu to 2017.07.21(19945)_x64_S. Na załączonym filmie pokazałem problem występujący podczas rysowania w lokalnych układach współrzędnych używając funkcji śledzenia biegunowego. Program nie kopiuje, nie przesuwa i nie rysuje obiektów zgodnie z linią śledzenia. Obiekty są kopiowane, rysowane zupełnie w innym kierunku niż pokazuje linia śledzenia. Może Ktoś wie, czy to jest kwestia ustawień, czy błąd programu (reset ustawień nic nie zmienił). Przyznam, że osobiście pracuję w 90% na LUW i taki błąd bardzo utrudnia pracę i prowadzi do powstawania błędów rysunkowych (przy małych odległościach można nie wychwycić błędu). Śledzenie biegunowe.dwg Śledzenie biegunowe.mp4
dmatusz3 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2017 Ten problem ktoś zgłaszał w ubiegłym tygodniu. Został poprawiony w wersji 2018. Mogę podesłać panu linka.
dmatusz3 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2017 Mam potwierdzenie od użytkownika @Przemek210, że wszystko działa poprawnie.
Rekomendowane odpowiedzi