Przemek210 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam Wersja programu to 2017.07.21(19945)_x64_S. Na załączonym filmie pokazałem problem występujący podczas rysowania w lokalnych układach współrzędnych używając funkcji śledzenia biegunowego. Program nie kopiuje, nie przesuwa i nie rysuje obiektów zgodnie z linią śledzenia. Obiekty są kopiowane, rysowane zupełnie w innym kierunku niż pokazuje linia śledzenia. Może Ktoś wie, czy to jest kwestia ustawień, czy błąd programu (reset ustawień nic nie zmienił). Przyznam, że osobiście pracuję w 90% na LUW i taki błąd bardzo utrudnia pracę i prowadzi do powstawania błędów rysunkowych (przy małych odległościach można nie wychwycić błędu). Śledzenie biegunowe.dwg Śledzenie biegunowe.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Ten problem ktoś zgłaszał w ubiegłym tygodniu. Został poprawiony w wersji 2018. Mogę podesłać panu linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Mam potwierdzenie od użytkownika @Przemek210, że wszystko działa poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi