micek Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Witam, czy znany jest komuś problem z wklejeniem elementów w ZWCAD ARCHITECTURE 2017 vernum = "2017.05.08(17156)_x64" ??Irytujące zjawisko polega na tym że jeżeli w jednym pliku skopiuję coś CTRL+C i wklejam CTRL+V pojawia się okno otwierania dokumentu. Nie wiem od czego to zależy ale wydaje mi sie ze żadnej zmiannej nie zmianiałem ... Może ktoś ma jakieś pomysły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Czy jak Pan wybierze z menu Edycja - Wklej to również się pojawia to okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Tak dzieje się tak samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Proszę o podanie vernum. Czy moglibyśmy zajrzeć na pulpit? Może jest jakaś kolizja skrótów klawiaturowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 ZWCAD ARCHITECTURE 2017 vernum = "2017.05.08(17156)_x64". Z tego ci się orientuję kolizji skrótów nie ma. W wersji english wszystko działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) Może trzeba zresetować ustawienia programu?? Jest to irytujący problem .... Po kliknięciu Kopiuj na wstążce Modyfikacja jest ok. To polecenie _copy, a po poleceniu _copyclip dzieją się przeczy opisane powyżej Edytowane 29 Lipca 2017 przez micek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Proponuję skorzystanie z pomocy zdalnej https://www.zwcad.pl/pomoc. Myślę, że tak będzie najprościej zdiagnozować problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi