batafix Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Cześć! Na rysunku mam duzo łuków i okręgów i wszystkie wyswietlaja sie mi jako odcinki (np. łuk jest pokazany jako dwa odcinki). To samo miałem oczywiscie w Auto Cadzie. Wystarczy zmienic w menu "Rysuj"->"Ustawienia"->Zakładka "RYSUNEK"->Pole "Wygładzanie łuków i okręgów" wartosc, która jest tam wpisana na większą i powinno byc okej. Niestety w ZWCAD ustawilem juz bardzo duzą wielkość i nic, nadal lipa. Wyswietla sie wszystko bez zmian, czyli same odcinki. Np. w Auto Cad mam ustawione wartosc na 200 i jest ladnie wyswietlane. W ZWCAD ustawilem juz na 5000 i nic sie zmienilo. Ma ktos pomysl co z tym zrobic? Pozdr. . P.S.1. ZWCAD wersja testowa, vernum 2009.07.30 (11052), system Vista Home Basic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam, proszę spróbować wykonać REGEN po zmianie wartości parametru. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batafix Opublikowano 19 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 zadzialo :) ! Dziekuje bardzo za pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi