Bartek1977 Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Możliwość dopasowania obiektów, tak jak np. w Photoshopie. Klikam odpowiednią ikonę, zaznaczam obiekty, które chcę dopasować, enter i gotowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 montek Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Nakładka ZwToolBox ma funkcję wyrównania https://www.zwcad.pl/ui-szansa/toolbox.html korzystam z tej nakładki od Tools 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gruzin Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Nie wydaje mi się to potrzebne. jest już funkcja "align" a dopasowywanie się do programu typu Photoshop nie jest potrzebne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bartek1977 Posted February 4, 2017 Author Report Share Posted February 4, 2017 A mnie się wydaje, że mogłoby się przydać, bo w prosty i szybki sposób można wyrównać obiekty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gruzin Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 I problem rozwiązany Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bartek1977 Posted February 4, 2017 Author Report Share Posted February 4, 2017 Zgadza się. Nie wiedziałem, że Toolbox zawiera te funkcje, a przecież nie wolno twórcom nakładek zabierać pracy Temat do zamknięcia. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Bartek1977
Możliwość dopasowania obiektów, tak jak np. w Photoshopie. Klikam odpowiednią ikonę, zaznaczam obiekty, które chcę dopasować, enter i gotowe
5 answers to this question
Recommended Posts