montek Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 14 minut temu, Martin_S napisał: programisci z EU lata świetlne wyprzedzają Chińczyków (BIM w CAD) Dlatego, też zainteresowałem się Dnia 18.07.2017 o 20:23, montek napisał: czy ktoś miał okazję testować "Renga Structure" pobrałem demo - filozofia jest prosta ale nie znalazłem opcji dot. zbrojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montek Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) Udało się pobrać wersję demo Renga Structure i jest ciekawie Wersja Structure to samodzielny program a nie dodatek do wersji Renga Architecture , można edytować rozstaw średnicę itp. OK i jest zaktualizowane. Automatycznie przypisana jest klasyfikacja ifc - eksport do ifc przeniósł bryłę nie przeniósł zbrojenia. Edytowane 28 Lipca 2017 przez montek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montek Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Renga Structure jednak zapisuje zbrojenie w exporcie do IFC to SU nie odczytuje z IFC v dea zbrojenia sprawdziłem w BIMVision i jest zbrojenie płyta Renga_3d.ifc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Na pewno jeszcze dokonają wielu poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi