montek Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2017 14 minut temu, Martin_S napisał: programisci z EU lata świetlne wyprzedzają Chińczyków (BIM w CAD) Dlatego, też zainteresowałem się Dnia 18.07.2017 o 20:23, montek napisał: czy ktoś miał okazję testować "Renga Structure" pobrałem demo - filozofia jest prosta ale nie znalazłem opcji dot. zbrojenia Cytuj
montek Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) Udało się pobrać wersję demo Renga Structure i jest ciekawie Wersja Structure to samodzielny program a nie dodatek do wersji Renga Architecture , można edytować rozstaw średnicę itp. OK i jest zaktualizowane. Automatycznie przypisana jest klasyfikacja ifc - eksport do ifc przeniósł bryłę nie przeniósł zbrojenia. Edytowane 28 Lipca 2017 przez montek Cytuj
montek Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Renga Structure jednak zapisuje zbrojenie w exporcie do IFC to SU nie odczytuje z IFC v dea zbrojenia sprawdziłem w BIMVision i jest zbrojenie płyta Renga_3d.ifc Cytuj
Mayster Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2017 Na pewno jeszcze dokonają wielu poprawek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi