Tafla Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Mam w modelu rysunek i na nim warstwy. Teraz w papierze tworze kilka rzutni i chciałbym na każdej rzutni wyłączyć jedną lub więcej warstw. Czy da się to zrobić? Bo jak zaznaczam rzutnie i klikam na żarówkę to mi warstwa znika ze wszystkich rzutni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 jak się wejdzie w rzutnię na papierze to można zamrozić warstwe TYLKO w danej rzutni. tylko tak da się ją wyłączyć w poszczególnych rzutniach. Przydałaby się opcja zmiany koloru dla poszczególnych warstw w rzutniach ale na to ciągle czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Proszę nie klikać w żarówkę, tylko tam, gdzie zaznaczyłem na rysunku, ale uprzednio trzeba wejść w rzutnie. Pokazałem to też na filmie. Martin_S 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi