padon Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam, zwcad 2017 v. 2016.11.14(11574)_x64 - problem z wymiarami (liniowy, szeregowy, normalny - generalni wszystkie) jeśli mam włączony tryb lokalizacji to nie wymiaruje (po kliknięciu na pierwszy punkt zakańcza polecenie bez dania wymiaru - problemu nie ma gdy wyłączę tryb lokalizacji jak na zdjęciu wszystko ok problem na wszystkich plikach - pustych również, w czym może być problem? Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padon Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 problem rozwiązał się sam - wyłączyłem i włączyłem wprowadzanie dynamiczne F12 i o dziwo pomogło (chyba że to tylko "przypadek") - zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Ciężko powiedzieć co może być przyczyną. Czy jest możliwość spojrzenia zdalnie na pulpit? Tutaj mamy dwa programy, https://www.zwcad.pl/rodzaje-pomocy/19-pomoc-zdalna.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 O widzę, że problem się rozwiązał. Dzięki za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi