frawi Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Nie widzę czegoś takiego jak bloki (dynamiczne) :sad: Jest jakaś podobna funkcjonalność w kompasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Bloków dynamicznych nie ma, ale: są bloki zwykłe, są bloki parametryczne. Bloki posiadają rozszerzenie frw (nazywają się "fragmenty") Aby utworzyć blok trzeba wybrać ikonki jak poniżej: Fragmentów można używać na wiele sposobów, postaram się przygotować film jak je tworzyć i używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgodnie z obietnicą wstawiam film o bokach w KOMPAS-3D I jeszcze blok parametryczny, jaki utworzyłem w programie Plyta z otworami.frw frawi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frawi Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Tego właśnie potrzebowałem. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Pomyślałem, że dobrze byłoby stworzyć bibliotekę bloków parametrycznych. Wstawiłem pierwsze dwa bloki parametryczne (dwuteowniki i ceowniki), może się przydadzą. Można je pobrać tutaj. :hi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi