gruzin Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 W otchłani Internetu znalazłem taki obrazek jak poniżej. Pytanie mam : Na jakim silniku będzie wersja 2017, bo obrazek sugeruje Intelicada ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Na własnym ZWSOFTu. Ale będą dodane pewne dodatkowe gotowe funkcje z IC. ZWSOFT praktycznie od zawsze był członkiem IC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 To dobrze, czekam w takim razie na wersję beta bo nie mogę doczekać się testowania :-) Harry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasW Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Jako deweloper mogę powiedziec zerkając na bety ZWCAD2017 instalek od kuchni: w Rejestrze windows swoje klasy COM ZWCAD 2017 rejestruje już bez '+' . Dla mnie oznacza to iż jeśli jak czytam używa własnego jądra, pozbywa od wersji 2017 się we wszystkich kluczowych materiałach wyróżnika '+' : Nowy będzie "ZWCAD.Application.2017" 2015+ miał "ZWCAD+.Application.2015" Pozdrawiam, Jaś Edytowane 8 Lipca 2016 przez JasW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi