2P Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Od pewnego czasu mam baaardzo uciążliwy problem. Po wybraniu (dowolną metodą: commend, menu, toolbar) wstawiania bloków pojawia się następujący błąd i ZwCAD 2008 się wyłącza. Na początku wszystko było OK, ale od pewnego czasu działanie polecenia INSERT na 100% zawiesza program. Proste przeinstalowanie ZwCADa nie pomogło. Dopiero odinstalowanie, czyszczenie rejestru itp. a następnie ponowna instalacja spowodowała poprawne działanie programu. Niestety po pewnym czasie błąd powrócił i znów nie mogę wstawiać bloku ... (Na szczęście mam równoległą instalację ZwCAD 2007...) _VERNUM = "2008.02.22(4889)" (read only) i wcześniejsze wersje 2008.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Potwierdzam, że problem istnieje. W ubiegłym tygodniu także otrzymałem informację o tym błędzie. Polecenie _ddinsert powoduje zakończenie programu. Można jedynie wstawiać bloki za pomocą DesignCenter (Ctrl+2). Błąd jest zgłoszony do supportu producenta. Pozdrawiam Dariusz Matuszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi