Zurek87 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam, jestem tu nowy i witam wszystich forumowiczów :) Po aktualizacji ZWCad'a 2010 STd na 2015+ mam mało hatch'ów do użytku. Próbowałem wgrać nowe, ale niestety nie mogę dojść do jakiego folderu. Czy mogę skopiować hatch'e z ZWCad'a 2010? Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam Wzory kreskowań proszę spróbować przekopiować do folderu użytkownika. W tym celu proszę w pasku adresu folderu wpisać %appdata% ,potwierdzić Enterem i przejść do ZWSoft\ZWCAD\2015\pl-PL\Support\ i tutaj skopiować pliki. Nie testowaliśmy jednak czy te wzory będą działać z wersją 2015 w szczególności czy jest taki sam format pliku. Pozdrawiam Zurek87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zurek87 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dzięki już wszystko działa :D Niestety musiałem ściągnąc nowe hatch'e, ponieważ z wersji ZwCad 2010 nie działały. Pozdrawiam. Mam jeszcze pytanie, czy należy zostawić starą wersje ZwCad'a po aktualizacji do nowszej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jeśli wersja nowa jest już zainstalowana, to lepiej zostawić poprzednią wersję, dlatego, że może odinstalować się sterownik do klucza USB i mogą utracić się powiązania do programu, który ma dany plik otwierać. Pozdrawiam Zurek87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zurek87 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zurek87 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Czy po aktualizacji i po wybraniu nowego menu, można wrócić do standardowego wygladu menu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Witam Jeśli chodzi o przełączanie interfejsu, to można go zmienić w prawym dolnym rogu klikając na ikonę z kołem zębatym. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zurek87 Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Thanks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi