2P Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Otrzymałem plik *.acb z paletą barw od producenta farb dedykowany do AutoCada.Czy jest możliwość wykorzystania go w ZWcadzie? Wrzucenie pliku do folderu: /Support/color do podobnych plików tego typu plików nic nie dało.Co można zrobić? =2P= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam W jakiej wersji ZWCAD sprawdzał Pan działanie palet? Pliki *.acb w AutoCAD mają trochę inne formatowanie niż w ZWCAD, ale z tego co sprawdziłem, to na wersji z lipca ZWCAD+2012, z czerwca ZWCAD+2014 i wrześniowej ZWCAD+2015, palety są poprawnie widoczne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2P Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) vernum = "2014.06.25(24082)" (tylko do odczytu)Windows 7/x64Plik acb w załączeniu.Pozdr=2P= Baumit.zip Edytowane 22 Października 2014 przez 2P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam Ten plik faktycznie nie jest widoczny, wygląda na to, że on ma jeszcze inny format... Proszę o sprawdzenie pliku, który kiedyś był umieszczony na tym forum jako przykład StoColor.acb Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2P Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ten plik działa. Czyli wiem gdzie tkwi problem, choć nie wiem jeszcze jak go rozwiązać.Dziękuję za pomoc :) Pozdr. =2P= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi