Martin_S Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) Faktycznie w pliku test srednicy.dwg rzeczywiscie jest ten problem z fi, ale ja czasem szukam obejścia problemu. Do czasu za nim poprawi ZWSOFT to w patchu zrobiłbym tak: Tymczasowym rozwiązaniem jest momentalna, bieżąca zmiana zmiana Ř na %%C poprzez co daje w finale wydruk PDF poprawny rysunek po zapisie i zamknieciu pliku DWG, %%C "psuje sie" na Ř , po dokonaniu w/w czynnosci mozna znowu poprawnie drukowac z %%C a nie Ř. Póki co trzeba czekac na patch. Edytowane 5 Lipca 2013 przez Martin_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBR Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 (edytowane) Zainstalowałem wersję z adresu przez napraw, ale nie dział fi. Tzn w jednowierszowym tekście działa, w mtext już nie chyba, że przerobie z jednowierszowego. Dopóki go nie edytuje to przynajmniej na wyświetlaczu widać poprawnie fi. Być może coś by się poprawił gdybym odinstalował i zainstalował powtórnie, ale nie mam czasu. Edytowane 6 Lipca 2013 przez KBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi