Ariel12345 Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca Witam czy ktos mogły pomoc jak wypalic takie logo na AJNIE ? chodzi o plik dwg który moglbym wrzucic na program do palenia Cytuj
RobS Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca Hej, Logo które wysłałeś jest obrazem rastrowym. Ploter AJAN potrzebuje plików wektorowych DWG/DXF. W związku z tym poproś autora o format wektorowy lub samodzielnie zrób wektoryzację w ZWCADzie według poniższego wideo poradnika. Program działa przez 30 dni w pełni funkcjonalnej wersji testowej. Cytuj
Ariel12345 Opublikowano 19 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca udało mi się cos takie zrobić ale do w programie AJAN mi błąd wyskakuje widzew.dxf Cytuj
RobS Opublikowano 19 Marca Zgłoś Opublikowano 19 Marca ZWCAD 2026 ma funkcję która sprawdza czy wybrane linie są połączone. Miejsca w których jest przerwa są zaznaczone czerwonymi okręgami, efekt poniżej. Plik DXF po poprawce załączam do posta. Widzew_poprawiony.dxf Cytuj
Ariel12345 Opublikowano 19 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca naprawione a teraz taki błąd Cytuj
RobS Opublikowano 19 Marca Zgłoś Opublikowano 19 Marca Nie mam doświadczenia z oprogramowaniem tej obrabiarki. Warto zapytać kogoś kto ma więcej wiedzy lub sprawdzić w instrukcji programu. Cytuj
Ariel12345 Opublikowano 19 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca Ok , i tak dzięki wielkie za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi