Ariel12345 Posted March 16 Report Posted March 16 Witam czy ktos mogły pomoc jak wypalic takie logo na AJNIE ? chodzi o plik dwg który moglbym wrzucic na program do palenia Quote
RobS Posted March 16 Report Posted March 16 Hej, Logo które wysłałeś jest obrazem rastrowym. Ploter AJAN potrzebuje plików wektorowych DWG/DXF. W związku z tym poproś autora o format wektorowy lub samodzielnie zrób wektoryzację w ZWCADzie według poniższego wideo poradnika. Program działa przez 30 dni w pełni funkcjonalnej wersji testowej. Quote
Ariel12345 Posted March 19 Author Report Posted March 19 udało mi się cos takie zrobić ale do w programie AJAN mi błąd wyskakuje widzew.dxf Quote
RobS Posted March 19 Report Posted March 19 ZWCAD 2026 ma funkcję która sprawdza czy wybrane linie są połączone. Miejsca w których jest przerwa są zaznaczone czerwonymi okręgami, efekt poniżej. Plik DXF po poprawce załączam do posta. Widzew_poprawiony.dxf Quote
RobS Posted March 19 Report Posted March 19 Nie mam doświadczenia z oprogramowaniem tej obrabiarki. Warto zapytać kogoś kto ma więcej wiedzy lub sprawdzić w instrukcji programu. Quote
Recommended Posts