pop3k Opublikowano Czwartek o 08:54 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 08:54 Cześć, czy jest możliwość przypisania skrótu klawiszowego do funkcji _HideObjects? Przypisanie jej w zwcad.pgp nie reaguje. Srót do _IsolateObjects i do _UnIsolateObjects udało mi się zrobić. Cytuj
RobS Opublikowano Czwartek o 09:05 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 09:05 Hej, Spróbuj edycji poleceniem ALIASEDIT, u mnie polecenie HIDEOBJECTS (bez dolnego podkreślenia przed) bez problemu da się wyszukać. Cytuj
pop3k Opublikowano Czwartek o 09:11 Autor Zgłoś Opublikowano Czwartek o 09:11 Dzięki, to to samo jak wpisuję w pliku zwcad.pgp. Ale już widzę w czym problem. Po prostu nie mogę użyć skrótu dla literki "U". Nie wiem dlaczego, przecież nie mam przypisanego żadnego innego pod tą literką. Cytuj
RobS Opublikowano Czwartek o 09:28 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 09:28 "U" to alias dla Undo czyli cofnij. Podejrzewam, że nie da się go edytować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi