root65 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Witam Dwa pytania: 1. W wersji ZWCAD+ SP2 nie działa mi polecenie "dview". Pojawia się komunikat "Nieznane polecenie". Podobnie było przy ładowaniu nakładki Tools. Nie działało polecenie "menuload" - musiałem korzystać z paska menu narzędzia. Może trzeba wpisywać przed poleceniem jakieś przedrostki lub znaki specjalne? 2. Co się stało z kalkulatorem z wcześniejszych wersji? Tak fajnie można było go zadokować z boku np. z paskiem właściwości. Teraz nie mogę go odnaleźć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Witam W polskiej wersji językowej ZWCAD+, należy wpisywać polecenia w języku polskim lub angielskie z podkreśleniem na początku np. _menuload lub (menuwczytaj). Kalulator oraz polecenie _dview nie jest obsługiwane w obecnej wersji. Obrót widoku w rzutni można wykonać wpisując LUW->Z->np. 90 oraz użyć funkcji PLAN->Bieżący. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
root65 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Najbardziej chodziło mi o obrót w rzutni. Dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi