zaive Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Czy wie ktoś jak naprawić problem który występuje z ZWCAD+ z wydrukiem Na wydruku ginie kreskowanie, strzałki od wymiarowania, obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 czy jest to najnowsza wersja zwcad+ z 26,07. 2012 ?? sprawdzić można poleceniem: vernum tu najnowsze kompilacje są: http://www.zwsoft.com/index.php?m=content&c=index&a=lists&catid=484&pro=519&parent=7&order=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaive Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 mam z 20.07.2012 (4102) przeinstaluję i sprawdzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaive Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 jedna wielka ściema z tym programem !!! na stronie jest podane że jest to wersja wyższa a po zainstalowaniu okazuje się że dalej masz wersję z 20.07.2012 jeden wielki bubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 ściągnij angielską a nie polską wersję i nie jęcz jak baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaive Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Nie jęcze tylko po co buble wypuszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 to juz inna bajka z tymi bublami, pomimo tego ze 2012ang+ jest już którymś z kolei wydaniem nowego zwcad+ i w stosunku do pierwszej oficjalnej poprawiło się dużo to jest w nim jeszcze wiele do dopracowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaive Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ja jeszcze mam problem bo po przerobieniu na PDF giną mi obrazki na podglądzie są a po przerobieniu nikną :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 reset zwcada może ale nie musi pomóc. tak jest tez z autocadem czasami. Jak reset mi nie pomaga to drukuje przeglądarką autodesku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaive Opublikowano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Jestem ciekaw kiedy poprawki zrobią i oddają już wersję bez tych rażących błędów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaive Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Sprawa się trochę wyjaśnia :) została wydana poprawka ale narazie tylko angielska ZWCAD+ 2012.08.30(5622) a po kontakcie z obsługą dowiedziałem się że polska poprawka będzie koło 20 Września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnall Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 (edytowane) Testuję wersję demo ZWCADa+ 2012 PL. Wersja "2012.07.20(4102)" Program nie drukuje polilini z - nadaną we Właściwościach - szerokością globalną. Polilinię widać na podglądzie wydruku ale nie jest drukowana. Jest na to rada ? Edytowane 24 Października 2012 przez Ragnall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Proszę o pobranie i zainstalowanie najnowszej wersji z dnia 30.08.2012r. Po zainstalowaniu nie powinno być już problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnall Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Pomogło :) Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi